Ze bouwden hun droomhuis op een enorme heuvel. Maar als je naar binnen kijkt? Wauw!

Villa Vals is een van de nieuwste pareltjes van architect Christian Miller. Dit mooie huis is gelegen in de bergen van Zwitserland. Het doel van dit project is om vrijwel volledig gesloten woningen te creëren. Dankzij het uitgebouwde terras, dat direct in verbinding staat met de heuvel waarop de woning gelegen is, kan deze bijzondere familie genieten van het schitterende uitzicht op de bergen.

Ook al is het huis maar van één kant te betreden, de constructie van het huis moet zoveel mogelijk natuurlijk licht absorberen. Het huis heeft een modern interieur, waarbij veel steen is gebruikt om de warmte of koelte binnen te houden. Op de volgende pagina zie je nog meer prachtige foto’s.

- Advertentie -
- Advertentie -