Over Ons

Hi, leuk je te ontmoeten en welkom op onze over ons pagina.

Show Boulevard is een nieuwsaggregator-website, wat betekent dat wij informatie uit verschillende bronnen halen en die op één plaats weergeven. Dit is in het voordeel van u als lezer, en het is ook in het voordeel van de website waarnaar we linken, aangezien het hen extra reclame-inkomsten oplevert. Wij linken altijd naar de originele bron op onze tweede pagina (nadat er 1x op de volgende knop is geklikt.)

Wat zijn nieuwsaggregators?
Nieuwsaggregatoren zijn belangrijke spelers geworden in het ecosysteem van de nieuwsmedia van de eenentwintigste eeuw. In de digitale context is een nieuwsaggregator een webtoepassing of website die zich bezighoudt met nieuwsaggregatie, wat gewoonlijk neerkomt op het verzamelen van nieuws uit verschillende nieuwsbronnen, het herschikken van het verzamelde nieuws op basis van bepaalde procedures, en het verspreiden van het herschikte nieuws op zijn eigen website

Als je vragen hebt over de Show Boulevard website, een verhaal of lijstje wilt delen, op zoek bent naar advertentiemogelijkheden, met ons wilt samenwerken of gewoon hallo wilt zeggen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze onderstaand contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

[contact-form-7 id=”145″ title=”Contact form 1″]