Handige trucs die laten zien waarom je wasverzachter in huis moet hebben

- Advertentie -

Veel mensen wassen hun kleding met wasverzachter. Het verzacht niet alleen kleding, maar wist je dat wasverzachter ook als schoonmaakmiddel gebruikt kan worden. Je kunt er dus niet alleen je kleding ermee te verzachten. Je had het misschien niet gedacht maar in veel gevallen werkt wasverzachter minstens zo effectief en vaak zelfs nog beter dan het oorspronkelijke schoonmaakmiddel.

Badkamertegels reinigen
Ook badkamertegels, vloertegels en wandtegels kun je heel goed schoonmaken met wat wasverzachter. Voeg wat wasverzachter aan het water en maak er vervolgens een sopje van. Is het sopje klaar voor gebruik? Schrob hier dan jouw badkamertegels, vloertegels en wandtegels goed mee in. Spoel het vervolgens af met wat warm of lauw water. Je zult zien dat jouw badkamertegels, vloertegels en wandtegels weer stralend schoon zijn. Nog een voordeel: wasverzachter helpt ook tegen kalkaanslag! Je bent dus op deze manier in een keer klaar met het schoonmaken van de badkamertegels, vloertegels en wandtegels.

Streeploos ramen lappen
Je ramen streeploos lappen kan heel makkelijk met een beetje wasverzachter. Doe een klein scheutje in het warme water voor een ultiem resultaat. Een bijkomend voordeel om op deze wijze je ramen te lappen is dat er geen pluisjes op het schoonmaak doekje gaan zitten. Deze pluisjes vind je dus ook niet terug het raam en raamkozijnen! Wasverzachter lost deze deeltjes namelijk op. Kortom: jouw ramen en kozijnen worden met gemak streeploos schoon en hebben geen vervelende pluisjes.

Bekleding autostoelen reinigen
Over het schoonmaken van de bekleding van je autostoelen denk je normaal niet zo na. Totdat je je op enig moment realiseert dat de bekleding van je auto wel eens een schoonmaakbeurt zou kunnen gebruiken. Je kan de auto bekleding door een auto poetsbedrijf laten reinigen. Maar je kan het natuurlijk ook zelf en daarmee bespaar je ook erg veel geld. Gebruik geen geconcentreerde reinigingsmiddelen maar gebruik in plaats daarvan een oplossing met warm water en … je raadt het al, wasverzachter! Als een bijkomend voordeel zal je auto lekker ruiken.

Op de volgende pagina zie je welke handige trucs wasverzachter nog meer te bieden heeft.

- Advertentie -
- Advertentie -