Dankzij deze super handige tip zijn jouw vergeelde hoofdkussens straks weer stralend wit

- Advertentie -

Je kussens wit houden, het lijkt onmogelijk. Hoe je ze moet wassen en reinigen blijkt vaak ook nog een raadsel te zijn. En als je er eentje hebt gevonden is het hoogstwaarschijnlijk een hele opgave. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar dé perfecte oplossing.

Na lang speuren hebben wij een effectieve manier hebben gevonden om jouw kussen zonder teveel poespas te reinigen! Jouw kussen wordt geel omdat wij zo’n halve liter vocht verliezen in onze slaap. Van dat vocht komt er weer een gedeelte van op je kussen. Hierdoor wordt jouw kussen vrij snel, geel.

Jouw vergeelde hoofdkussens zijn vanaf nu verleden tijd. Met behulp van vaatwasser middel, schoonmaak soda, witte azijn en standaard afwasmiddel. Daarna zal jouw wasmachine de rest van het werk doen, en hoef jij de kussen alleen nog maar aan de lijn te hangen.

Benodigdheden:
– 1 kopje vloeibare vaatwasser middel
– driekwart kopje schoonmaak soda
– half kopje witte azijn
– Jouw standaard wasmiddel

Doe de ingrediënten in een bakje en meng ze vervolgens met 3 kopjes heet water. Doe dit mengsel in je wasmachine en draai dan een hete was. Daarna gewoon even laten drogen in de droger of aan een wasrek hangen. Je hebt nu weer heerlijk frisse hoofdkussens

- Advertentie -
- Advertentie -