9 tips om je tanden op een natuurlijk manier witter te maken

- Advertentie -

Iedereen droomt wel van een mooi en stralend gebit. Er zijn alleen weinig mensen die een chemische whitening aan durven. En terecht! Het chemisch bleken van je tanden kan je glazuur onherstelbaar beschadigen. Ben je toch van plan op deze manier je tanden een paar tinten witter te maken? Bespreek dit dan met je tandarts. Wij hebben hier onder een aantal manieren voor je om je tanden te witten met natuurlijke producten. Bekijk hier hoe het moet en de recepten om dit te doen!

Doe het zelf whitening tandpasta
Meng 1 theelepel kurkuma met dezelfde hoeveelheid heldere kokosnoot olie en 2-3 druppels muntolie. Gebruik deze mix 1 keer per dag als tandpasta dit verzorgt je tanden en verfrist je adem.

Theeboomolie
Als je 5 druppels 100% theeboomolie in een half glas water verdund en hier elke dag na het poetsen je jouw mond mee spoelt. Zie je binnen enkele weken resultaat.

Aardbeienpasta
Neem een verse aardbei en plet deze met een lepel. Meng de puree met het fijnste zeezout wat je kan vinden, stop het desnoods in een koffie molen om het nog fijner te krijgen. Breng de pasta aan met een tandenborstel en spoel je mond daarna goed uit. Om je glazuur te beschermen, moet je dit niet vaker doen dan 1 keer per twee weken.

Kokosnoot olie
Breng wat olie aan op de tanden 15-20 minuten voordat je ze poetst. Poets dan grondig met tandpasta je tanden schoon. Herhaal dit 2 of 3 keer per week.

Op de volgende pagina vindt je nog een aantal manieren om je tanden met natuurlijke producten te bleken.

- Advertentie -
- Advertentie -