8 dingen die je nooit in de sportschool moet doen

- Advertentie -

Als je ooit in een sportschool bent geweest, ben je de typjes vast wel eens tegengekomen die zich niet aan de ongeschreven regels van de sportschool houden. Om dit in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen, hebben we 8 regels genoteerd die je zou moeten opvolgen om de sportschool ervaring voor jezelf en medebezoekers zo fijn mogelijk te maken.

1. Laat geen zweet achter op de apparatuur
Hoewel er niks mis is met zweten tijdens het sporten, is het wel belangrijk een handdoek mee te nemen en je zweet van het toestel af te vegen na gebruik.

2. Houd apparatuur niet bezet, tenzij je het gebruikt
Er zijn mensen die maar wat rondhangen op apparatuur. Ze versturen berichten op hun telefoon, bekijken e-mailberichten, maken selfies, en doen zelfs dutjes, terwijl anderen staan te wachten om op het apparaat te kunnen.

3. Telefoontjes en luidsprekers
Eén van de meest vervelende mensen in de sportschool zijn personen die heel lang en vooral luid gesprekken voeren aan de telefoon terwijl ze sporten. Andere irritante typjes zijn personen die graag luid muziek afspelen, zo luid dat anderen het door hun oordoppen heen kunnen horen.

Op de volgende pagina lees je welke overige 5 dingen je nooit in de sportschool moet doen.

- Advertentie -
- Advertentie -